Επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος Brew Bar Starbucks® στη Λεμεσό

Επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος Brew Bar Starbucks® στη Λεμεσό

Με ένα μοναδικό πάρτυ γιόρτασαν τα Starbucks® τα επίσημα εγκαίνια πρώτου Brew Bar Starbucks® στον Εναέριο, στη Λεμεσό, την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου. Οι φίλοι των Starbucks® είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια λαμπερή βραδιά που περιλάμβανε μεταξύ άλλων ζωντανή jazz μουσική, γευστικές δοκιμές καφέ και πολλές εορταστικές εκπλήξεις.

Μεταξύ άλλων, οι φανατικοί του καφέ απόλαυσαν τον Nitro Cold Brew, ο οποίος σερβίρεται αποκλειστικά στο κατάστημα και προέρχεται από την μείξη του καφέ Cold Brew με άζωτο, το οποίο ενισχύει τη γλυκύτητα του, προσδίδοντας του ταυτόχρονα βελούδινη υφή και κρεμώδη γεύση.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται παρά το υφιστάμενο στη Λεωφόρο Μακαρίου στον Εναέριο και έχει ένα εντελώς διαφορετικό concept, καθώς φιλοξενεί ένα ολοκληρωμένο Brew Bar με μοναδικές επιλογές εκχύλισης καφέ, όπως Chemex και Pour over που διατίθενται κατ’ αποκλειστικότητα.

Τo Brew Bar Starbucks®είναι καθημερινά ανοικτό από τις 08:00 το πρωί μέχρι και τις 00:00 το βράδυ και Παρασκευή με Κυριακή μέχρι τις 00:30.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE