ΥΚΑΝ ΛΕΜΕΣΟΣ: Τι εντόπισε η Αστυνομία - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

ΥΚΑΝ ΛΕΜΕΣΟΣ: Τι εντόπισε η Αστυνομία - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης και φυτών κάνναβης εντοπίστηκαν από την ΥΚΑΝ στο Πελένδρι Λεμεσού και για την υπόθεση συνελήφθησαν δυο πρόσωπα, τα οποία οδηγούνται ενώπιον του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, η ΥΚΑΝ προχώρησε σε έρευνα σε δυο τεμάχια γης για παραγωγή βιομηχανικής κάνναβης, που ανήκουν σε 32χρονο.

Από δειγματοληψίες διαπιστώθηκε πως το τα όρια της ουσίας τετραυδροκανναβινόλη είχαν ξεπεράσει κατά πολύ τα επιτρεπτά, που είναι 0,2% και συγκεκριμένα έφταναν τα 3,5% με 5,6%, γεγονός που καθιστούσε την κάνναβη παράνομη.

Εκτός από τον 32χρονο, η Αστυνομία συνέλαβε και δεύτερο πρόσωπο, ενώ και οι δυο οδηγούνται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Η επιχείρηση της ΥΚΑΝ στο Πελένδρι βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει ξεκαθαρίσει ο τελικός αριθμός των φυτών ή η ποσότητα της παράνομης φυτικής ύλης κάνναβης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.