ΛΕΜΕΣΟΣ: Γερή «μπάζα» για διαρρήκτες σε κατάστημα - Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ η λεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γερή «μπάζα» για διαρρήκτες σε κατάστημα - Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ η λεία

Στόχος διαρρηκτών έγινε τις πρωινές ώρες κατάστημα με γούνες, που βρίσκεται επί του παραλιακού δρόμου της Λεμεσού, με τις πρώτες εκτιμήσεις για την αξία των κλαπέντων να κάνουν λόγο για 200 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαρρήκτες έδρασαν γύρω στις 3:40, παραβιάζοντας τη γυάλινη είσοδο και αφού εισήλθαν στο κατάστημα, απέσπασαν περίπου 24 πανάκριβες γούνες διαφόρων ειδών.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και γίνονται εξετάσεις για εντοπισμό τεκμηρίων και στοιχείων που να οδηγούν στην ταυτότητα των δραστών.

Για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί ένα πρόσωπο το οποίο καταγράφεται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE