ΛΕΜΕΣΟΣ: Γερή «μπάζα» για διαρρήκτες σε κατάστημα - Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ η λεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γερή «μπάζα» για διαρρήκτες σε κατάστημα - Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ η λεία

Στόχος διαρρηκτών έγινε τις πρωινές ώρες κατάστημα με γούνες, που βρίσκεται επί του παραλιακού δρόμου της Λεμεσού, με τις πρώτες εκτιμήσεις για την αξία των κλαπέντων να κάνουν λόγο για 200 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαρρήκτες έδρασαν γύρω στις 3:40, παραβιάζοντας τη γυάλινη είσοδο και αφού εισήλθαν στο κατάστημα, απέσπασαν περίπου 24 πανάκριβες γούνες διαφόρων ειδών.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και γίνονται εξετάσεις για εντοπισμό τεκμηρίων και στοιχείων που να οδηγούν στην ταυτότητα των δραστών.

Για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί ένα πρόσωπο το οποίο καταγράφεται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.