ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιχείρηση της ΥΚΑΝ με πυροβολισμούς και 'μπάζα' 4 κιλών -Στα ίχνη άλλων δυο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιχείρηση της ΥΚΑΝ με πυροβολισμούς και 'μπάζα' 4 κιλών -Στα ίχνη άλλων δυο

Ο κακός χαμός έγινε το βράδυ της Τετάρτης (24/10) μετά από καταδίωξη στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα πληροφορίες, μετά από μεγάλη επιχείρηση της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στην Ερήμη εντοπίστηκε ύποπτο όχημα το οποίο καταδιώχτηκε από μέλη της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με περιπολικό. Αρχικά κατάφερε να διαφύγει.

Στη συνέχεια συγκρούστηκε εκ νέου με ιδιωτικής χρήσης όχημα. Μετά και από το νέο τροχαίο, ακινητοποιήθηκε. Η Αστυνομία συνέλαβε ένα πρόσωπο ηλικίας 23 ετών στην κατοχή του οποίου εντοπιστήκαν 4 κιλά κάνναβης ενώ αναζητούνται ακόμα δυο πρόσωπα.

Να σημειώσουμε ότι προηγήθηκε καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE