Τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ με τους τραυματίες στην ΑΕΚ – Τι παίζει με Μοΐσοφ και Ακοράν

Τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ με τους τραυματίες στην ΑΕΚ – Τι παίζει με Μοΐσοφ και Ακοράν

Ο Άντονι Ιραόλα μίλησε και για την κατάσταση των τραυματιών Αντωνιάδη, Κάσες, Μοΐσοφ και Ακοράν.

Ο Βάσκος τεχνικός της ΑΕΚ στις δηλώσεις του πριν την τελευταία προπόνηση ενόψει Λουντογκόρετς τόνισε ότι οι Αντωνιάδης και Κάσες είναι αδύνατο να προλάβουν. Από εκεί και πέρα όμως άφησε ανοιχτό το παράθυρο για Μοΐσοφ και Ακοράν όμως επισήμανε πως έρχεται δύσκολο πρόγραμμα, γεγονός που ίσως παίξει ρόλο στην τελική απόφαση αν θα βοηθήσουν στον αγώνα με την βουλγαρική ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Έχουμε ακόμη μια προπόνηση και θα δούμε την κατάσταση των παικτών. Για τον Αντωνιάδη και τον Κάσες είναι αδύνατο, Μόϊσοφ και Ακοράν έχουν πιθανότητες αλλά θα τους δούμε και σήμερα. Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και για να παίξουν θέλουμε να είναι στο 100%».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.