Οι δηλώσεις των Σωφρόνη Αυγουστή και Χάμπου Κυριάκου ενόψει Άιντραχτ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι δηλώσεις των Σωφρόνη Αυγουστή και Χάμπου Κυριάκου ενόψει Άιντραχτ – ΒΙΝΤΕΟ

Στις 19:30 στην αίθουσα Τύπου του «Commerzbank Arena», ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, θα μιλήσει στην καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (25/10, 22:00) με αντίπαλο την Άιντραχτ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Τους παίκτες της Λεμεσιανής ομάδας θα εκπροσωπήσει ο διεθνής μεσοαμυντικός, Χάμπος Κυριάκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού:

«Καλησπέρα. Θα ήθελα και εγώ να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε εδώ μαζί μας. Όσο για το παιχνίδι, σίγουρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο αντίπαλο σε μία όμορφη έδρα και θα δούμε αύριο τι σημαίνει να παίζεις με κόσμο στο γήπεδο, κάτι που μας έλειψε πάρα πολύ στην Κύπρο.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε αύριο είναι να απολαύσουμε το παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία φορμαρισμένη ομάδα, αλλά είμαστε κι εμείς σε πολύ καλή κατάσταση.

Ξέρετε ότι αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν εξαιρετικές εμπειρίες, αλλά από την αρχή είπαμε ότι με όλους τους αντιπάλους, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να απολαύσουμε αυτά τα παιχνίδια και να μάθουμε να βρίσκουμε λύσεις μέσα από δύσκολες σύνθηκες. Και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο αυριανό παιχνίδι.

Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά χωρίς προσπάθεια, χωρίς θέληση και να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας, σίγουρα δεν μπορείς να ελπίζεις. Όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, ο στόχος σου πρέπει είναι πάντα η νίκη ή ένα καλό αποτέλεσμα.

 

Το κείμενο ανανεώνεται…

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο από την κάμερα του ThemaSports, όλα όσα είπαν οι Σωφρόνης Αυγουστή και Χάμπος Κυριάκου:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE