ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη δύο προσώπων για εμπρησμό οχήματος - Χιλιάδες ευρώ η αξία

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη δύο προσώπων για εμπρησμό οχήματος - Χιλιάδες ευρώ η αξία

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού οχήματος 46χρονου στην Έμπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 42χρονο και 38χρονο, αλλοδαπούς, μόνιμους κατοίκους Πάφου.

Ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση και δηλώνουν αθώοι.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο εμπρησμός έγινε στις 07:45 σήμερα το πρωί σε όχημα 46χρονου Ε/κ στην Έμπα. Από τη φωτιά, η οποία φαίνεται από τις εξετάσεις να τέθηκεε κακόβουλα, το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η αξία του οχήματος ανέρχεται σε 3.500 χιλιάδες ευρώ και δεν καλύπτεται από ασφάλεια. Αιτία του εμπρησμού φαίνεται να είναι προσωπικές διαφορές.

Από ΚΥΠΕ

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE