ΚΥΠΡΟΣ: Σημαντική ΑΛΛΑΓΗ στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου – ΕΓΓΡΑΦΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Σημαντική ΑΛΛΑΓΗ στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου – ΕΓΓΡΑΦΟ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιοποίησε την αλλαγή στους κανονισμούς για τη μεταγραφή ανήλικων παικτών για την περίοδο Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο της ΚΟΠ τα σωματεία θα δικαιούνται δύο μεταγραφές ποδοσφαιριστών κάτω των 18, από αυτούς που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Ομοσπονδίας. Αυτές οι μεταγραφές δεν θα μετρούν στον αριθμό μεταγραφών που δικαιούνται οι ομάδες για τον Ιανουάριο (4).

Αναλυτικά τι έγραψε:

Πρώτο θετικο βήμα με ανακοίνωση μεταγραφών των ανηλίκων για τον Ιανουάριο. Μια θετική αλλαγή για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Αναμένουμε και τις αλλαγές των κανονισμών που θα ισχύουν από την νέα μεταγραφική περίοδο και θα εξαλείψουν τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων των ανηλίκων. 👍

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE