Οπαδοί του Απόλλωνα δέχθηκαν ΕΠΙΘΕΣΗ από κουκουλοφόρους στη Γερμανία – «Τουλάχιστον ένας στο νοσοκομείο»

Οπαδοί του Απόλλωνα δέχθηκαν ΕΠΙΘΕΣΗ από κουκουλοφόρους στη Γερμανία – «Τουλάχιστον ένας στο νοσοκομείο»

Επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων Γερμανών δέχθηκαν 7 φίλοι του Απόλλωνα που ταξίδεψαν από την Τρίτη στην Φρανκφούρτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία αλλά και τις πληροφορίες του απεσταλμένου του ThemaSports στην Φρανκφούρτη οι 7 φίλαθλοι του Απόλλωνα μαζεύτηκαν σε εστιατόριο το βράδυ της Τρίτης (23/10) για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν φορούσαν διακριτικά του Απόλλωνα.

Στις 22:30 περίπου τρία άτομα πλησίασαν τους Κύπριους οπαδούς και τους ρώτησαν αν είναι με τη Θύρα 1 και τον Απόλλωνα και όταν απάντησαν θετικά άρχισαν να τους κτυπούν. Οι 7 Κύπριοι βγήκαν έξω από το εστιατόριο και εκεί τους περίμεναν άλλοι 20 άνδρες Γερμανοί, οι οποίοι τους επιτέθηκαν ξανά.

Τελικά οι 7 φίλοι του Απόλλωνα κατάφεραν να ξεφύγουν με τους 20 Γερμανούς να τους καταδιώκουν όμως λίγα λεπτά αργότερα ήρθαν τα περιπολικά και έφυγαν από την σκηνή.

Οι 6 από τους 7 υπέστησαν ελαφριά τραύματα ενώ ένας από αυτούς κατέληξε στο νοσοκομείο, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. Οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι και στο παρελθόν υπήρξαν προβλήματα με τους Γερμανούς οπαδούς της Άιντραχτ ενώ το παιχνίδι χαρακτηρίζεται υψηλού κινδύνου για επεισόδια, όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE