Δημοσίευμα της ‘The Sydney Morning Herald’ αναφέρει ότι ο αιωνόβιος άντρας αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν άσεμνη επίθεση κατά 94χρονης.
Στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης κλήθηκαν οι τοπικές Αρχές στον οίκο ευγηρίας όπου διαμένουν οι δύο ηλικιωμένοι για να διερευνήσουν την καταγγελία, ενώ σε προσπάθεια της ‘The Sydney Morning Herald’ την επόμενη μέρα, ο οίκος ευγηρίας αρνήθηκε αρχικά να σχολιάσει το περιστατικό, ενώ αργότερα αρμόδιος υπάλληλος εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη της διεύθυνσης και τον εργαζομένων για την φερόμενη επίθεση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις τους.
Ο άνδρας αφού συνελήφθη, αφέθηκε στην συνέχεια ελεύθερος με χρηματική εγγύηση, για να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 20 Νοεμβρίου.
Επιμέλεια Χρίσος Ζήνωνος
*Φωτογραφία αρχείου