Δεν υπάρχει: Θα απέρριπταν τον Βουό από τον ΟΦΗ για… ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λόγο!

Δεν υπάρχει: Θα απέρριπταν τον Βουό από τον ΟΦΗ για… ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λόγο!

Θέμα συζήτησης είναι τις τελευταίες μέρες ο πρώην άσος της ΑΕΛ και νυν του ΟΦΗ, Πάτρικ Βουό (ή Βοού), μετά το νικητήριο γκολ της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ».

Διαβάζοντας πριν από λίγο ένα παρασκηνιακό ρεπορτάζ για τον Ιβοριανό άσο, το… μάτι μας έπεσε στην πιο κάτω παράγραφο, για την οποία πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ενστάσεις που προκάλεσε η συμμετοχή του Βουό και οι… «άγνωστες πτυχές»

Συγκεκριμένα, αναφέρει το εξής:

«Το καλοκαίρι του 2016 όταν άνοιξε για πρώτη φορά κανάλι συζητήσεων με τον ΟΦΗ ο Βουό, υπήρξαν κάποια σύντεκνοι που πήγαν να τον «κόψουν» για το λόγο – άκουσον, άκουσον – πως δεν χαμογελάει έπειτα από τα γκολ που σημειώνει! Ναι, συμβαίνουν κι αυτά.

Συν τω χρόνω ανέλαβε «επ΄ώμου» την υπόθεση ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Πολεμαρχάκης και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.