Το κάνουν «ΚΑΜΙΝΙ» οι Γερμανοί! Τα πούλησαν όλα…

Το κάνουν «ΚΑΜΙΝΙ» οι Γερμανοί! Τα πούλησαν όλα…

Εισιτήρια… τέλος!

Η διοίκηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/10), ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αυριανού (25/10, 22:00) αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Πουλήθηκαν περισσότερα από… 47.000 «μαγικά χαρτάκια» και όπως γίνεται αντιληπτό, η «Commerzbank Arena» θα είναι «καμίνι», μία εξέλιξη φυσικά που μόνο θετική δεν είναι για τον Απόλλωνα.

Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού όμως, δεν θα είναι μόνοι τους στο «άντρο» της φορμαρισμένης Γερμανικής ομάδας, αλλά θα έχουν τη στήριξη δύο και πλέον χιλιάδων οπάδων τους, που θα πάνε στη Φρανκφούρτη από διάφορα μέρη της Ευρώπης!

Η «μάχη» της κερκίδας θα είναι άνιση, αλλά οι «Φυγάδες» θα κάνουν τα πάντα για να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ - Νέες απειλές από Νετανιάχου

Live: Έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ - Νέες απειλές από Νετανιάχου

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE