ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνει τμηματικά ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού- Λευκωσίας

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνει τμηματικά ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού- Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 29/10/2018 - 9/11/2018, μεταξύ των ωρών 08:00 - 16:30, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα μια λωρίδα κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση, σε μήκος μέχρι 200μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε το καθιερωμένο πασχαλινό του μήνυμα προς τον κυπριακό λαό, στέλνοντας ευχές, αλλά και μηνύματα ενότητας, ελπίδας και συνέχισης του αγώνα για μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE