ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Σκόρπισε τον πανικό όχημα που βρέθηκε στην θάλασσα – Ξέχασε να τους ενημερώσει η «αστυνομία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Σκόρπισε τον πανικό όχημα που βρέθηκε στην θάλασσα – Ξέχασε να τους ενημερώσει η «αστυνομία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περαστικοί εντόπισαν ένα όχημα να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας και έντρομοι καλούσαν την «αστυνομία», φοβούμενοι για τον οδηγό.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ των τ/κ ιστοσελίδων, το όχημα βρέθηκε στην θάλασσα, λόγω άσκησης που έκανε η «πολιτική άμυνα» των κατεχομένων για αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.

Όμως, δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση ως προς το κοινό και οι περαστικοί έντρομοι και πανικόβλητοι έτρεχαν να καλέσουν την «αστυνομία» για να σώσει τον οδηγό, που ίσως βρισκόταν μέσα.

Πάντως, τα παράπονα των πολιτών, ως προς την «αστυνομία» ήταν αρκετά, αφού για ένα τέτοιο γεγονός, περίμεναν ότι θα υπήρχε η απαραίτητη ενημέρωση για να μην προκληθεί αναστάτωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE