Μόνο αυτός ο Κύπριος θα μπορούσε να σβήσει τούτη την τούρτα

Μόνο αυτός ο Κύπριος θα μπορούσε να σβήσει τούτη την τούρτα

Από την μια υπάρχει ένα πιάτο υγιεινό και θρεπτικό και από την άλλη μια αμαρτωλή πιτσα.

Ο Λούης Πατσαλίδης την Τρίτη, 23/10, γιόρτασε τα γενέθλιά του. Από το πρωί οι συνεργάτες του φρόντισαν να του κάνουν τα γενέθλιά του γλυκά γεμίζοντας το στούντιο με γλυκά.

Ακόμα και στο διαδίκτυο του ευχήθηκαν στέλνοντάς του ευχές με γλυκά και φαγητά.

Λίγο πριν τελειώσει η μέρα των γενεθλίων του, ο παρουσιαστής του Alpha Κύπρου μοιράστηκε την τούρτα του σχολιάζοντας: «Είναι σημαντικο να περιτριγυριζεσαι με άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν!!! Σας ευχαριστώ ολους για τις ευχές σας, την αγάπη που μου δείχνετε και την στήριξη!!!».

Σχετικό άρθρο: Απίστευτο τι δώρα πήραν στον Λούη οι συνεργάτες του – Τα σχέδια για τα γενέθλιά του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί η τούρτα του περιλάμβανε ένα πιάτο υγιεινό και θρεπτικό με λαχανικά βραστά, σολωμό στη σχάρα και καστανό ρύζι και από την άλλη μια αμαρτωλή αλλά συνάμα πιτσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου πολιτικού κινήματος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη - Αναδιαμόρφωση του Κεντρώου χώρου

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου πολιτικού κινήματος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη - Αναδιαμόρφωση του Κεντρώου χώρου

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, «αποκαλύπτεται» ενώπιον της κοινωνίας, μέσα από το νέο πολιτικό κίνημα, το οποίο πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως θα φέρει αλλαγή στον κομματικό χάρτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE