ΑΡΝΗΤΙΚΟ με Πάρντο και ΑΠΟΕΛ… «γιοκ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με το σπασμένο πλευρό)

ΑΡΝΗΤΙΚΟ με Πάρντο και ΑΠΟΕΛ… «γιοκ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με το σπασμένο πλευρό)

Ο Ούρκο Πάρντο με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικές εβδομάδες κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τον επόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

 Ο Κυπροποιημένος πορτιέρο της Αλκής έγραψε πως έπαιζε με σπασμένο πλευρό από την αρχή του αγώνα με την Πάφο και δημοσίευσε φωτογραφία από τις ιατρικές εξετάσεις του.

Τι έγραψε και η φωτογραφία:

«Είμαι πολύ λυπημένος που ανακοινώνω ότι έσπασα το πλευρό μου στην αρχή του αγώνα ενάντια στην Πάφο. Θα είμαι έξω για μερικές εβδομάδες, αλλά όπως πάντα θα επανέλθω πιο δυνατός από ποτέ. Πάντα θετικό μυαλό και ενέργεια»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE