Κυπριακό, ευρωπαϊκά θέματα και Ευρωεκλογές συζήτησαν Πρόεδρος και Σουλτς

Κυπριακό, ευρωπαϊκά θέματα και Ευρωεκλογές συζήτησαν Πρόεδρος και Σουλτς

Συνάντηση με τον τέως Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, είχε αργά το απόγευμα της Τρίτης 23/10 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Οπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, κατά τη συνάντηση ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον κ. Σουλτς για το Κυπριακό. Αναστασιάδης και Σουλτς συζήτησαν επίσης για θέματα που απασχολούν την Ευρώπη, για τις επικείμενες Ευρωεκλογές καθώς και για ζητήματα που αφορούν τη Γερμανία.

Ο κ. Σουλτς ήταν ομιλητής το βράδυ της Τρίτης σε εκδήλωση του ΑΚΕΛ, στη Λευκωσία, μαζί με τον ΓΓ του κόμματος, Αντρο Κυπριανού με θέμα "Οι προοπτικές της ΕΕ και το κυπριακό πρόβλημα»

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE