Πρώτη ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ και… ΑΛΛΑΓΗ! Έχει ενδιαφέρον…

Πρώτη ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ και… ΑΛΛΑΓΗ! Έχει ενδιαφέρον…

Πρωτάρης από το περασμένο καλοκαίρι στον χώρο του ποδοσφαίρου, όταν είχε την πρόθεση να επενδύσει στην ποδοσφαιρική Ομόνοια, ο μεγαλοεπιχειρηματίας Σταύρος Παπασταύρου.

Ως ηγέτης της νέας τάξης πραγμάτων στην Ομόνοια, τις τελευταίες μέρες, έχει την πρώτη φουρτούνα μπροστά του, μαζί με τους συνεργάτες του, να διαχειριστεί την όλη κατάσταση στους «τριφυλλοφόρους» και να βελτιώσει προς το καλύτερο την όλη κατάσταση.

Με την πρώτη φουρτούνα ως η «κεφαλή» στην Ομόνοια ο Σταύρος Παπασταύρου αποφάσισε την αλλαγή σκυτάλης της τεχνικής ηγεσίας.  Έδωσε… πασαπόρτι στον Χουάν Κάρλο Ολίβα και έχει ενδιαφέρον το τι θα αποφασίσει, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή – ο οποίος αυτές τις μέρες έχει και χρέη προπονητή – Άνχελ Γκόμεθ.

Θα πάει σε γνώριμη επιλογή της Κυπριακής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας (βλέπε ονόματα Ιδιάκεθ, Κετσπάγια, Κριστιάνσεν που έχουν γραφτεί) ή σε επιλογή ενός αγνώστου των Κυπριακών πάγκων, όπως ήταν η πρώτη του επιλογή – απόφαση το περασμένο καλοκαίρι με άφιξη Ολίβα στη χώρα μας.

Οι επόμενες ώρες – μέρες θα δείξουν το ποια θα είναι η μεγάλη απόφαση του επενδυτή των «τριφυλλοφόρων». 

Σ.Ν.

Διαβάστε επίσης:

Ανάρτηση… ΦΑΡΜΑΚΙ ο Ολίβα μετά το διαζύγιο με Ομόνοια – «This is…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μία εκ των πρώτων ΚΙΝΗΣΕΩΝ από τη διοίκηση Παπασταύρου για να αλλάξει τα ΔΡΩΜΕΝΑ στον πάγκο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE