ΛΕΜΕΣΟΣ - ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ακολούθησε την γυναίκα του στο θάνατο ένα μήνα μετά

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ακολούθησε την γυναίκα του στο θάνατο ένα μήνα μετά

Παρασύρθηκε μαζί με την γυναίκα του όταν διέρχονταν πεζοί την λεωφόρο Κολωνακίου στην Λεμεσό. 

Σύμφωνα με δελτίο της Αστυνομίας υπέκυψε στα τραύματά του, γύρω στις 14:00 της Δευτέρας (23/10), ο 86χρονος Φειδίας Αντωνίου από τη Λεμεσό, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 20 Σεπτεμβρίου 2018, στη Λεμεσό.

Συνεπεία του ιδίου δυστυχήματος, είχε χάσει τη ζωή της και η 80χρονη σύζυγος του Αντωνίου.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 6π.μ. της 20ης Σεπτεμβρίου, στη λεωφόρο Κολωνακίου, στη Λεμεσό, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος κάτοικος Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε τον 86χρονο και την 80χρονη, οι οποίοι επιχειρούσαν να διασταυρώσουν το δρόμο πεζοί.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.