Περνά από την Κύπρο ο «Ορέστης» - Πότε αναμένεται κακοκαιρία

Περνά από την Κύπρο ο «Ορέστης» - Πότε αναμένεται κακοκαιρία

Το κύμα κακοκαιρίας στο οποίο δόθηκε το κωδικό όνομα «Ορέστης» από την Ελληνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, φτάνει στην Κύπρο την Τετάρτη (24/10).

Ο «Ορέστης» που πλήττει την Ελλάδα, αναμένεται ότι στην Κύπρο θα φτάσει εξασθενημένος, έτσι δεν θα προκαλέσει τόσο έντονα καιρικά φαινόμενα.  

Το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να γίνει αισθητό την Τετάρτη (24/10) αργά το απόγευμα και την Πέμπτη (25/10) θα υποχωρήσει.

Σύμφωνα και με την πρόγνωση από το Τμήμα Μετεωρολογίας, ο καιρός την Πέμπτη (25/10) θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Ωστόσο, το απόγευμα θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση των φαινοµένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με τον Δένδια στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Τι θα συζητηθεί

Συναντάται με τον Δένδια στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Τι θα συζητηθεί

Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος, Νίκο Δένδια, συναντάται - σήμερα - στην Αθήνα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE