ΑΠΙΘΑΝΟ με την ποδοσφαιρίστρια του Next Top Model: Από ασχημόπαπο έγινε κύκνος – ‘Ω, Θεέ μου!’ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΙΘΑΝΟ με την ποδοσφαιρίστρια του Next Top Model: Από ασχημόπαπο έγινε κύκνος – ‘Ω, Θεέ μου!’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Greece Next Top Model έβαλε στόχο να μεταμορφώσει τις διαγωνιζόμενες σε μοντέλα αντίστοιχα με αυτά του εξωτερικού και το πέτυχε.

Τα make over που αντικρίσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 22/10, μας άφησαν άφωνους με πολλές από τις κοπέλες να είναι αγνώριστες. Μια εξ αυτών και η ποδοσφαιρίστρια Ειρήνη Ερμίδου, που από ανδρογυναίκα μεταμορφώθηκε στο απόλυτο θηλυκό, αφήνοντας άναυδη την coach του παιχνιδιού Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε περισσότερα στο LifeNews

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE