ΜΑΚΑΒΡΙΟ αστείο στον χώρο του ποδοσφαίρου! Φίλαθλοι ΠΑΟΚ «κήδεψαν» τον Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΑΚΑΒΡΙΟ αστείο στον χώρο του ποδοσφαίρου! Φίλαθλοι ΠΑΟΚ «κήδεψαν» τον Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)

O ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και κάποιοι φίλοι των «ασπρόμαυρων», προφανώς υπάλληλοι στην ιχθυόσκαλα Μηχανιώνας, αποφάσισαν να κάνουν μία μακάβρια πλάκα στους συναδέλφους Αρειανούς. Κι όλα αυτά, μάλιστα, σε LIVE μετάδοση στο Facebook.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο VIDEO παρακάτω, οι φίλοι του ΠΑΟΚ έφεραν μέσα στο χώρο ένα φέρετρο, έβαλαν από πάνω ένα κασκόλ του Άρη και μία εμφάνιση.

Στη συνέχεια άναψαν κεριά, κι καθώς τραγουδούσαν «…Άρης και δεν είμαι καλά…» σήκωσαν το φέρετρο και το πήγαν προς την έξοδο, αναβιώνοντας έτσι ένα απ’τα πιο παλιά και διαχρονικά «αστεία» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πάντως, είχαν μεγάλα κέφια όσοι σκέφτηκαν να κάνουν αυτό το «μαύρο» αστείο, διότι όπως μαρτυρά το LIVE του Facebook, το σκηνικό είχε στηθεί στις 3 το πρωί!

 

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE