Μία μόνο προσφορά για ανάπλαση του εμπορικού τριγώνου Μακαρίου-Στασικράτους-Ευαγόρου

Μία μόνο προσφορά για ανάπλαση του εμπορικού τριγώνου Μακαρίου-Στασικράτους-Ευαγόρου

Μία και μοναδική προσφορά υποβλήθηκε για τη β’ φάση του έργου της ολοκληρωμένης ανάπλασης του εμπορικού τριγώνου Μακαρίου-Στασικράτους-Ευαγόρου, από την κοινοπραξία CYBARCO – A. PANAYIDES 13/2018 JV.

 

 
Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας, οι προσφορές  για το έργο της ολοκληρωμένης ανάπλασης του εμπορικού τριγώνου Μακαρίου Γ’-Στασικράτους-Ευαγόρου για την ενίσχυση της βιώσιμης κινητικότητας-κατασκευαστική Φάση Β, ανοίχθηκαν την περασμένη Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου.
 
Η φάση β’ του έργου περιλαμβάνει τη Λεωφόρο Μακαρίου (τμήμα) και τις οδούς Αναστασίου Λεβέντη, Αρνάλδας, Γρηγορίου Ξενοπούλου, Στασάνδρου (τμήμα)  και τμήματα των οδών Άννης Κομνηνής, Ήρας, Μπουμπουλίνας και Αγίας Ελένης από τη συμβολή τους με τη Λεωφόρο Μακαρίου, μέχρι τη συμβολή τους με την οδό Στασάνδρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την επίθεση Νικόλα στην Κυβέρνηση - Η ελεγχόμενη κρίση και τα αντιφατικά μηνύματα

Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την επίθεση Νικόλα στην Κυβέρνηση - Η ελεγχόμενη κρίση και τα αντιφατικά μηνύματα

Η δημόσια επίθεση του Νικόλα Παπαδόπουλου προς την Κυβέρνηση δεν μπορεί να ιδωθεί ως μια ακόμη θεσμική διαφωνία ή ως ειλικρινής αγωνία για την πορεία της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας (GSI).

BEST OF TOTHEMAONLINE