ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η στατιστική πλευρά του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας

Η στατιστική πλευρά του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας

Μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta και με τις εκκρεμότητες που παραμένουν από τις προηγούμενες αγωνιστικές, πρώτη στη βαθμολογία βρίσκεται η ΑΕΛ με 16 βαθμούς η ΑΕΛ και ακολουθεί ο Απόλλων με 15 βαθμούς και αγώνα λιγότερο.

Η ΑΕΛ, ο Απόλλων και η ΑΕΚ (σε τέσσερις αγώνες) διατηρούν το αήττητο τους ενώ ο Απόλλων είναι η μοναδική ομάδα που δεν είχε απώλειες βαθμών στους αγώνες που έχει δώσει.

Η Αλκή Ορόκλινης πανηγύρισε την πρώτη της νίκη και πλέον η Πάφος συνεχίζει να είναι η μοναδική ομάδα που δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης.

Την καλύτερη επιθετική γραμμή έχει να επιδείξει ο Απόλλωνας με 18 τέρματα που μαζί με την ΑΕΛ έχουν την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό ένα γκολ.

Τις περισσότερες ισοπαλίες (3) έφερε η Ανόρθωση ενώ χωρίς ισοπαλία συνεχίζουν Απόλλωνας, Δόξα Κατωκοπιάς, Ομόνοια και Ερμής Αραδίππου.

Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής κατέγραψε δώδεκα τέρματα, δέκα λιγότερα από την προηγούμενη αγωνιστική στην οποία είχαν σημειωθεί 22.

Ο Σαντίκ (Δόξα) με οκτώ τέρματα οδηγεί την κούρσα των σκόρερ και ακολουθεί με έξι τέρματα ο Περέιρα (Απόλλωνας) που σκόραρε σε όλους τους αγώνες της ομάδας του.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ρεύμα: Όσα μας χρεώνουν στον λογαριασμό της ΑΗΚ - Αναλυτικά όλα τα σημεία και τι πρέπει να ξέρουμε

• Υπνοθεραπεία: Πώς και πού βοηθά τον άνθρωπο και η ιστορία μια Κύπριας που άφησε την δουλειά της για να ασχοληθεί με αυτή

• Σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο τα ξημερώματα - Πού έγινε αισθητός

• Νέες αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ - Πιθανή μια χερσαία επίθεση

• Πήγε στην τράπεζα και ζήτησε δάνειο δύο εκατομμυρίων δολαρίων για να στοιχηματίσει στη ρουλέτα - Δείτε βίντεο

• Η Μαρία Σολωμού δεν κρύβεται και ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με τον Mente Fuerte



Γιώργος Κουκουμάς στο «T»: Η κοινωνική ατζέντα είναι προτεραιότητα για το ΑΚΕΛ - «Ο ΔΗΣΥ είναι με το ένα πόδι στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη»

Γιώργος Κουκουμάς στο «T»: Η κοινωνική ατζέντα είναι προτεραιότητα για το ΑΚΕΛ - «Ο ΔΗΣΥ είναι με το ένα πόδι στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη»

O Εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ και Βουλευτής Αμμοχώστου Γιώργος Κουκουμάς μιλά στο «T» με αφορμή την παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή, λέγοντας πως η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, ήταν η τελευταία πράξη μιας μακράς πορείας διαφθοράς, διαπλοκής και συγκάλυψης. Απαντά στο ερώτημα εάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα μπορούσε να αποτρέψει την τροπή που πήρε το ζήτημα με τον τέως Γενικό Ελεγκτή και φωτογραφίζει τον «ελέφαντα στο δωμάτιο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top