ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπαθούσαν να δώσουν το παράνομο δαχτυλίδι - Δεν έπεισαν τις Αρχές

ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπαθούσαν να δώσουν το παράνομο δαχτυλίδι - Δεν έπεισαν τις Αρχές

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο το απόγευμα της Δευτέρας 22/10 στη Λάρνακα, δύο πρόσωπα από την Ρουμανία ηλικίας 25 και 30 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα πιο πάνω πρόσωπα, επισκέφθηκαν διάφορα χρυσοχοεία στη Λάρνακα και προσπάθησαν να πωλήσουν ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Σε σωματική έρευνα που τους έγινε, στην κατοχή του 30χρονου, ανευρέθηκαν ακόμη τρία διαμαντένια δαχτυλίδια, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE