ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Συνεχίζονται οι συνεδριάσεις στην Ερευνητική

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Συνεχίζονται οι συνεδριάσεις στην Ερευνητική

Συνεχίζονται σήμερα με τις καταθέσεις τριών προσώπων οι ακροάσεις της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Οι καταθέσεις θα ξεκινήσουν στις 11.00πμ με τον Κώστα Μελά, Πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών και θα ακολουθήσει στις 11.30πμ η Ελένη Γεωργίου, πρώην Εσωτερικός Ελεγκτής ΣΠΕ Αθηαίνου.

Τέλος στις 12.30μμ ενώπιον της Ερευνητικής θα βρεθεί ο Γιαννάκης Γιαννάκη, πρώην Γραμματέας ΣΠΕ Παραλιμνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE