Μία εκ των πρώτων ΚΙΝΗΣΕΩΝ από τη διοίκηση Παπασταύρου για να αλλάξει τα ΔΡΩΜΕΝΑ στον πάγκο

Μία εκ των πρώτων ΚΙΝΗΣΕΩΝ από τη διοίκηση Παπασταύρου για να αλλάξει τα ΔΡΩΜΕΝΑ στον πάγκο

Πρώτη συνεδρία της διοίκησης της Ομόνοιας, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως υπάρχουν αρκετές σκέψεις όπως στελεχωθεί το τεχνικό επιτελείο των «τριφυλλοφόρων» με βοηθό Κύπριο προπονητή.

Εάν και εφόσον, γίνει τέτοια κίνηση, τότε αφήνεται να νοηθεί πως έχει διαπιστωθεί πως επιβάλλεται να βρίσκεται στη νέα σελίδα που θα γυρίσει η ομάδα, προπονητής που γνωρίζει από πρώτο χέρι την Κυπριακή ποδοσφαιρική πραγματικότητα, καθώς και τη νοοτροπία που επικρατεί εδώ και χρόνια στην Ομόνοια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE