ΕΓΚΩΜΗ: Σε ωκεανούς μετατράπηκαν οι δρόμοι μετά από μια μπόρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΓΚΩΜΗ: Σε ωκεανούς μετατράπηκαν οι δρόμοι μετά από μια μπόρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποκλεισμένοι στην περιοχή τους βρέθηκαν δεκάδες κάτοικοι της Έγκωμης, αφού οι δρόμοι του Δήμου μετατράπηκαν -όπως αναφέρεται στην καταγγελία- σε ωκεανούς.

Η καταγγελία συμπολίτιδάς μας μέσω Facebook αναφέρεται σε συγκεκριμένες λεωφόρους στην Έγκωμη που μετατράπηκαν σε ωκεανούς.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στις Λεωφόρους Λυκαβηττού, Πεντέλης, Αρχαγγέλου και Λευκόθεου.

Να σημειώσουμε ότι οι δρόμοι στους οποίους αναφέρεται είναι δρόμοι στους οποίους τους τελευταίους μήνες γίνονται εργασίες συντήρησης.

Όπως σημειώνει, το ίδιο άσχημη κατάσταση υπήρχε και στο χώρο στάθμευσης του σταδίου Ελευθέρια και Λευκόθεου όπου υπήρχαν τόνοι λάσπης.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Facebook για την κατάσταση που υπήρχε την Κυριακή 22/10:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.