H Cyta φιλοξενεί την 56η Ετήσια Γενική Συνέλευσης της Ένωσης Τηλεπικοινωνιακών Οργανισμών (ΕΤΝΟ) στην Κύπρο

H Cyta φιλοξενεί την 56η Ετήσια Γενική Συνέλευσης της Ένωσης Τηλεπικοινωνιακών Οργανισμών (ΕΤΝΟ) στην Κύπρο

Η Cyta, συνεπής στο ρόλο του πρωτοπόρου Οργανισμού τεχνολογίας στην Κύπρο, φιλοξενεί για πρώτη φορά στη χώρα μας την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Τηλεπικοινωνιακών Οργανισμών της Ευρώπης (ΕΤΝΟ). Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Amathus Beach, στη Λεμεσό, στις 25 & 26 Οκτωβρίου 2018.

Κυρίαρχο θέμα των εργασιών της θα είναι το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες (Code), που αναμένεται να ψηφιστεί πριν το τέλος του έτους από τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο τη δημιουργία μιας ενιαίας πανευρωπαϊκής αγοράς.

Κύριοι ομιλητές θα είναι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και σύμβουλοι σε θέματα ρύθμισης των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, καθώς και η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ Βασιλική Αναστασιάδου και ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών & Ταχυδρομείων, κ Γιώργος Μιχαηλίδης.

Λίγα λόγια για την ΕΤΝΟ:
Η ΕΤΝΟ (European Telecommunications Network Operators' Association) ιδρύθηκε το 1992. Αποτελείται από 40 Οργανισμούς μέλη και παρατηρητές από χώρες της Ευρώπης και εκπροσωπεί τους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς στις Βρυξέλλες. Η Cyta είναι ένα από τα πρώτα μέλη της και παρακολουθεί συστηματικά τις εργασίες της. Η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης φιλοξενείται εκ περιτροπής από τους Οργανισμούς-μέλη.

Σημειώνεται ότι, η συμμετοχή στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης περιορίζεται μόνο στα μέλη της ΕΤΝΟ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE