Παντρεύτηκε η Αφροδίτη Γεωργίου – Κυριαρχούσε το κόκκινο στον γάμο της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παντρεύτηκε η Αφροδίτη Γεωργίου – Κυριαρχούσε το κόκκινο στον γάμο της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αφροδίτη Γεωργίου και ο Στέφανος Στυλιανού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το Σάββατο 20 Οκτωβρίου η Αφροδίτη Γεωργίου και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Στέφανος Στυλιανού.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό.

Στον γάμο της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 κυριαρχούσε το κόκκινο χρώμα. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα δημιούργησαν μιαν άκρως μια ρομαντική ατμόσφαιρα και το κόκκινο κραγιόν της παρουσιάστριας την έκανε να λάμπει. 

Ακολούθησε δεξίωση σε κτήμα στην συμπρωτεύουσα και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.