Πρώτη δήλωση Χριστοδουλίδη για αφθώδη πυρετό: «Αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν» – Κτηνοτρόφοι σε απόγνωση
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η κυπριακή κτηνοτροφία μετά τη διασπορά του αφθώδους πυρετού.

Η Μαρία Μπακοδήμου το Σάββατο, 20/10, μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία της παρουσιάστριας της εκπομπής 'Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα'.
Μαζί με την φωτογραφία της Ελπίδας Ιακωβίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε και μια δική της φωτογραφία, όπου οι δύο παρουσιάσριες φοράνε να ίδια σκουλαρίκια.
Η κριτής του σόου "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο' σχολίασε: 'Τα αγαπημένα μου 80'ς σκουλαρίκια μπορείτε να τα βρείτε στο marymaryshop.gr'.
Οι δύο παρουσιάστριες επέλεξαν σκουλαρίκια 'Theom Design'. Ο Κύπριος σχεδιαστής Μενέλαος Θεοδοσιάδης είναι ένας καλλιτέχνης και φαίνεται ότι οι παρουσιάστριες σε Κύπρο και Ελλάδα του έχουν αδυναμία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




