ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 30χρονο καταζητούμενο - Τον εντόπισαν στον δρόμο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 30χρονο καταζητούμενο - Τον εντόπισαν στον δρόμο

Πρόσωπο ηλικίας 30 ετών, συνελήφθη την Κυριακή (21/10) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας και παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα της Κυριακής (21/10), μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο το όχημα που οδηγούσε ο 30χρονος στη Λευκωσία, όπου του εκδόθηκε εξώδικο για τροχαίο αδίκημα και διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία και στο όχημα του 30χρονου στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, αριθμός κινητών τηλεφώνων, δύο tablet, κάρτες sim, δύο ξύλινα ρόπαλα και ένα μαχαίρι.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE