Γενεθλίου: «Κάποια στιγμή θα έσπαγε το σερί μας – Θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Γενεθλίου: «Κάποια στιγμή θα έσπαγε το σερί μας – Θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Ξέραμε από πριν ότι θα αντιμετωπίσουμε το ΑΠΟΕΛ, το οποίο είναι μία σοβαρή ομάδα και κάνει πάντα πρωταθλητισμό.

Ήταν αναμενόμενο πως κάποια στιγμή θα έσπαγε το σερί μας, όμως είναι ένα θετικό αποτέλεσμα αυτή η ισοπαλία.

Συνεχίζουμε σταθερά και με σκληρή δουλειά, βλέπουμε τη συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι και προχωράμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.