Κέρκεζ: «Σήμερα κάτι έλειπε – Δεν έχω παράπονο»

Κέρκεζ: «Σήμερα κάτι έλειπε – Δεν έχω παράπονο»

Ο Ντούσαν Κέρκεζ μίλησε μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ (21/10) στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου.

Τι είπε ο Βόσνιος τεχνικός της ΑΕΛ:

 «Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Βάλαμε πλάνο και το τηρήσαμε. Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά παίζαμε με τον ΑΠΟΕΛ και ήταν δύσκολο παιχνίδι. Για εμένα σήμερα κάτι έλειπε για να κάνουμε το βήμα το παραπάνω. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για όλους. . Οι παίκτες στα αποδυτήρια ήταν στεναχωρημένοι γιατί η φιλοσοφία είναι να κερδίζουμε. Θέλω να καλωσορίσω τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ και να του ευχηθώ καλή δουλειά»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE