Βεσελόφσκι: «Όλη η ομάδα πίστευε στη νίκη»

Βεσελόφσκι: «Όλη η ομάδα πίστευε στη νίκη»

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια στο «Αμμόχωστος», ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας, Ρόμπερτ Βεσελόφσκι.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

‘Όλη η ομάδα πίστευε στη νίκη και είχαμε την αίσθηση, αλλά και αυτοπεποίθηση ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε την Ομόνοια.

Όλη η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία και δεν κρίθηκαν όλα από το πέναλτι.

Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, όμως παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και χάσαμε ευκαιρίες.

Είχε την ευκαιρία στο τέλος για να ισοφαρίσει η Ομόνοια, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE