Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Με αφορμή σημερινή ανακοίνωση της Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ. το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει ότι δεν έχει αθετήσει τις δεσμεύσεις του και υλοποιεί την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 3ης Οκτωβρίου 2018.
«Όλες οι ανάγκες θα καλυφθούν στη βάση της συμφωνίας, είτε μέσα από νέους διορισμούς είτε μέσα από άλλες εξοικονομήσεις» για παράδειγμα με περιορισμό αποσπάσεων, συμπληρώνει το ΥΠΠ, ενώ προσθέτει ότι στη συμφωνία δεν αναφέρεται συγκεκριμένος αριθμός νέων διορισμών.
Το Υπουργείο Παιδείας λέει ακόμη ότι δεν θα ανασταλεί το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης των Βοηθών Διευθυντών (ΒΔ). «Το πρόβλημα που προέκυψε με ένα μικρό αριθμό ΒΔ στις τελευταίες μετακινήσεις/τοποθετήσεις, θα διευθετηθεί αμέσως. Ως εκ τούτου, όλοι οι ΒΔ θα παρακολουθήσουν απρόσκοπτα το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης» καταλήγει η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις