«Φωτιά» στις αντεπιθέσεις η Νέα Σαλαμίνα, μπορούσε και μεγαλύτερο προβάδισμα!

«Φωτιά» στις αντεπιθέσεις η Νέα Σαλαμίνα, μπορούσε και μεγαλύτερο προβάδισμα!

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Αμμόχωστος», στην αναμέτρηση της Νέας Σαλαμίνας με αντίπαλο την Ομόνοια για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta, με την ομάδα της Αμμοχώστου να προηγείται στο σκορ με 1-0.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστια του Βεσελόφσκι.

Σταδιακά, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, όμως η Ομόνοια δημιούργησε δύο ευκαιρίες για γκολ, με τους Ντάρμπισαϊρ (14΄) και Γκόμεζ (18΄), ενώ η Νέα Σαλαμίνα είχε μία καλή στιγμή με τον Φουστάρ στο 15΄.

Οι «ερυθρόλευκοι» όμως, οι οποίοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, άνοιξαν το σκορ στο 21΄ με τον Κίνγκσλεϊ και από εκείνο το σημείο και μετά, ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και έλεγχαν το ρυθμό, απέναντι σε μία Ομόνοια που έδειχνε να τα… έχει χαμένα μετά το 1-0 και προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της.

Μάλιστα, η Νέα Σαλαμίνα έχασε και δύο κραυγαλέες ευκαιρίες για να αυξήσει το προβάδισμα της, με τους Ελουντού στο 24΄ και Κορρέια στο 42΄, ενώ το «τριφύλλι» είχε δύο καλές στιγμές με τον Ντάρμπισαϊρ στο 32΄ και 44΄.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.