ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χαλαζόπτωση σε κεντρικό δρόμο - Τα αυτοκίνητα κινούνται σημειωτόν - VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χαλαζόπτωση σε κεντρικό δρόμο - Τα αυτοκίνητα κινούνται σημειωτόν - VIDEO

Στην είσοδο της Λευκωσίας από τον κυκλικό κόμβο Καλαμών για όλη την Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα.

Χαρακτηριστικά είναι τα βίντεο που δείχνουν ότι πέφτει ισχυρό χαλάζι στην περιοχή.

Όπως επίσης πληροφορούμαστε στον κυκλικό κόμβο στην υπεραγορά Μετρό υπάρχει νερό που δυσχεραίνει το οδικό δίκτυο.

https://www.youtube.com/watch?v=4Sc0nuBVY7A

https://www.youtube.com/watch?v=TkJJ43i6gWY

Η Αστυνομική ανακοίνωση

Λόγω έντονων βροχοπτώσεων και χαλαζόπτωσης σε πολλές περιοχές της Λευκωσίας (ειδικότερα στις περιοχές Κοκκινοτριμιθιάς, Παλιομετόχου και Αρχαγγέλου) υπάρχει συσσώρευση νερού και οι δρόμοι είναι ολισθηροί, ενώ η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του αυτοκινήτου τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE