Κοτζιάς: «Εκβιαστές, διεφθαρμένοι υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και την τιμή όποιου τους αντιστέκεται»

Κοτζιάς: «Εκβιαστές, διεφθαρμένοι υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και την τιμή όποιου τους αντιστέκεται»

Για λάσπη, ψέματα, συκοφαντίες, που υπονομεύουν την τιμή, την υπόληψη και την αξιοπρέπειά του κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σε ανάρτησή του στο twitter, απαντώντας σε δημοσιεύματα του Τύπου, τα οποία αναφέρονται στους λόγους της παραίτησής του.

«Με λάσπη, ψέματα, συκοφαντίες, υπονομεύουν την τιμή, υπόληψη και αξιοπρέπεια μου. Εκβιαστές, διεφθαρμένοι, μπιστόλια του συστήματος υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και την τιμή όποιου τους αντιστέκεται. Έτσι χτυπάνε και τη λειτουργία της δημοκρατίας. Η παραίτηση είναι πράξη ευθύνης», έγραψε ο κ. Κοτζιάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο μικροσκόπιο η βουλευτική ασυλία: Άνοιξε η συζήτηση για αλλαγή του Συντάγματος

Στο μικροσκόπιο η βουλευτική ασυλία: Άνοιξε η συζήτηση για αλλαγή του Συντάγματος

Την τροποποίηση του Άρθρου 83 του Συντάγματος αναφορικά με τη βουλευτική ασυλία συζήτησε επί της αρχής η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών την Τετάρτη, με τα μέλη της να εκφράζουν τις απόψεις τους επί του θέματος.