Κοτζιάς: «Εκβιαστές, διεφθαρμένοι υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και την τιμή όποιου τους αντιστέκεται»

Κοτζιάς: «Εκβιαστές, διεφθαρμένοι υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και την τιμή όποιου τους αντιστέκεται»

Για λάσπη, ψέματα, συκοφαντίες, που υπονομεύουν την τιμή, την υπόληψη και την αξιοπρέπειά του κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σε ανάρτησή του στο twitter, απαντώντας σε δημοσιεύματα του Τύπου, τα οποία αναφέρονται στους λόγους της παραίτησής του.

«Με λάσπη, ψέματα, συκοφαντίες, υπονομεύουν την τιμή, υπόληψη και αξιοπρέπεια μου. Εκβιαστές, διεφθαρμένοι, μπιστόλια του συστήματος υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και την τιμή όποιου τους αντιστέκεται. Έτσι χτυπάνε και τη λειτουργία της δημοκρατίας. Η παραίτηση είναι πράξη ευθύνης», έγραψε ο κ. Κοτζιάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE