ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε δύο αδελφές- «Έγδυσαν» την υπεραγορά που δούλευαν- Μεγάλο το ποσό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε δύο αδελφές- «Έγδυσαν» την υπεραγορά που δούλευαν- Μεγάλο το ποσό

Συνελήφθησαν το απόγευμα  του Σαββάτου 20/10 και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο γυναίκες ηλικίας 19 και 23 χρόνων, από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με αδικήματα  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος  και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Της σύλληψής τους, προηγήθηκε καταγγελία από τον ιδιοκτήτη υπεραγοράς όπου εργάζονταν, βάση της οποίας οι δύο γυναίκες, οι οποίες είναι και αδελφές φέρονται να υπεξαίρεσαν από τα ταμεία το συνολικό ποσό των €22,167. Η υπεξαίρεση φαίνεται να έγινε μεταξύ των μηνών Μαρτίου και Οκτωβρίου, 2018.

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν το πρωί της Κυριακής 21/10 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής τους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE