ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Χειροπέδες σε 46χρονο- Οδηγούσε μεθυσμένος

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Χειροπέδες σε 46χρονο- Οδηγούσε μεθυσμένος

Ανδρας ηλικίας 46 χρόνων από το Παραλίμνι συνελήφθη από την Αστυνομία όταν εντοπίστηκε με 132μg αλκοόλης στο αίμα του αντί 22μg.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου ανέκοψαν γύρω στις 8.30 χθες βράδυ στην οδό Θράκης στο Παραλίμνι, αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος κάτοικος Παραλιμνίου.

Στον 46χρονο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 118μg αντί 22μg και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας όπου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοτέστ με ένδειξη 132μg αντί 22μg.

Ο άνδρας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για πυρκαγιές στη Λεμεσό: Eγκρίθηκαν και καταβάλλονται εφάπαξ αποζημιώσεις  - «Το μεγάλο στοίχημα είναι να...»

ΠτΔ για πυρκαγιές στη Λεμεσό: Eγκρίθηκαν και καταβάλλονται εφάπαξ αποζημιώσεις - «Το μεγάλο στοίχημα είναι να...»

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE