Η Νάπολι… έρχεται με φόρα

Η Νάπολι… έρχεται με φόρα

Πάρτι της Νάπολι! Η ομάδα του Αντσελότι επικράτησε 3-0 στην έδρα της Ουντινέζε και «ψαλίδισε» την απόστασή της από την κορυφή και τη Γιουβέντους.

Επιβλητική Νάπολι, πλησίασε τη Γιουβέντους.

Οι «παρτενοπέι» σάρωσαν 3-0 την Ουντινέζε εκτός έδρας για την 9η αγωνιστική της Serie A και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς την απόστασή της από την πρώτη θέση, μετά και το ανέλπιστο 1-1 της «Γηραιάς Κυρίας» με την Τζένοα.

Η ομάδα του Αντσελότι σημείωσε την πέμπτη της νίκη στα έξι τελευταία ματς και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, στο οποίο νίκησε 1-0 τη Λίβερπουλ την περασμένη αγωνιστική.

Σχετικά νωρίς έβαλε βάσεις για νίκη η Νάπολι, με τον Ριυίθ να ανοίγει το σκορ στο 14’ με γλυκό σουτ έξω από την περιοχή, για να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων ο Μέρτενς με εύστοχο πέναλτι, έπειτα από χέρι του Οποκού. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ρογκ στο 85’ με συρτό σουτ.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE