ΞΕΣΠΑΣΜΑ Πάους για το fair play – Τι δήλωσε με έντονο ύφος

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Πάους για το fair play – Τι δήλωσε με έντονο ύφος

Ο προπονητής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Αντρέ Πάους, με το πέρας του παιχνιδιού με την Ανόρθωση, δήλωσε:

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Δούλεψαν σκληρά και έβγαλαν ενέργεια. Με την εμφάνιση του πρώτου μέρους ελέγξαμε το παιχνίδι. Στο 2ο μέρος ξεκινήσαμε κάπως νευρικά και μετά συνεχίσαμε από εκεί που μείναμε. Δεν μας δημιούργησαν κάποια ευκαιρία. Στο ποδόσφαιρο είναι και το fair play. Όταν δώσαμε εμείς 2 φορές την μπάλα δεν μας την επέστρεψαν. Δεν τήρησαν το fair play και μας έβαλαν γκολ. Αυτό δεν είναι αθλητισμός.

Σίγουρα δεν είναι σωστός, μας το έκαναν 2 φορές όμως έπρεπε να ήμασταν και εμείς έτοιμοι. Δεν σημαίνει πως έπρεπε να το κάνουν όμως. Δουλεύουμε σκληρά, θα βελτιωθούμε περισσότερο. Δεν μας άξιζε η ισοπαλία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE