Μετά τον Κωνσταντίνου, ΣΕΙΡΑ έχει ο Χριστοδούλου!

Μετά τον Κωνσταντίνου, ΣΕΙΡΑ έχει ο Χριστοδούλου!

Την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου σφύριξε για πρώτη φορά φέτος στην 1η κατηγορία.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνου έκανε το παιχνίδι Δόξα-ΕΝΠ ενώ τώρα για την 6η αγωνιστική σειρά για να πάρει προαγωγή στα μεγάλα σαλόνια έχει ο Κυριάκος Χριστοδούλου. Ο τελευταίος θα σφυρίξει το σημερινό (20/10) παιχνίδι μεταξύ στην ΕΝΠ και την Ανόρθωση στο »Τάσος Μάρκου».

Είναι δύο νεαροί διαιτητές στους οποίους πιστεύουν στην ΚΟΠ και ποντάρουν αρκετά πάνω τους ενόψει της συνέχειας. Βέβαια οι νέοι διαιτητές θέλουν και σωστή διαχείρηση και να τους ενσωματώσεις σιγά-σιγά στη πίεση της πρώτης κατηγορίας.

Μοναδικός καθρέφτης το γήπεδο, εκεί όπου κρίνονται όλοι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE