Συνάντηση Μαυρογιάννη - Οζερσάι: To μήνυμα του Τ/κ στο Twitter

Συνάντηση Μαυρογιάννη - Οζερσάι: To μήνυμα του Τ/κ στο Twitter

Συνάντηση στη Λεμεσό είχαν ψες ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Ανδρέας Μαυρογιάννης και ο αναπληρωτής "πρωθυπουργός" και «υπουργός εξωτερικών» των κατεχομένων, Κουτρέτ Οζερσάι, ανακοίνωσε ο δεύτερος στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα ο κ. Οζερζάι έγραψε ότι με τον κ. Μαυρογιάννη συναντήθηκαν και πριν από λίγο καιρό στη Νέα Υόρκη και συνέχισαν τη συνάντησή τους στη Λεμεσό χθες το βράδυ. Δημοσιεύεται και σχετική φωτογραφία των δύο ανδρών.

Στο σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία, ο Κουτρέτ Οζερσάι γράφει : «Δεν μπορούμε να ζούμε το σήμερα και να χάσουμε την ευκαιρία να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον συζητώντας επί 50 χρόνια για το τί θα γίνει στο μέλλον κάνοντας θεωρητικές συζητήσεις».

Αναφέρεται, επίσης, στη σημασία του απευθείας διαλόγου χωρίς να είναι ανάγκη, κατά την έκφρασή του, «να αποδείξουμε οτιδήποτε στα Ηνωμένα Έθνη και άλλους διεθνείς παράγοντες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.