Μια Άιντραχτ να την πιεις στο ΠΟΤΗΡΙ πριν τον Απόλλωνα – Ο παίκτης που δημιούργησε… ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Μια Άιντραχτ να την πιεις στο ΠΟΤΗΡΙ πριν τον Απόλλωνα – Ο παίκτης που δημιούργησε… ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχθηκε σήμερα (19/10) στο »Commerzbank Arena» την Φορτούνα Ντίσεντολφ για την 8η αγωνιστική της Bundesliga.

Η αντίπαλος του Απόλλωνα κέρδισε με το εντυπωσιακό 7-1 την αντίπαλό της και την διέσυρε. Το παιχνίδι εκτυλίχθηκε σε προσωπική υπόθεση του Λούκα Γιόβιτς ο οποίος σκόραρε πέντε από τα επτά γκολ της Άιντραχτ.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης μέσα σε 14′ λεπτά (από το 20ο λεπτό μέχρι το 34ο) σκόραρε τρια γκολ. Το πρώτο με τον Χάλερ από το σημείο του πέναλτι, ενώ τα υπόλοιπα δύο ο Γιόβιτς.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 50′ ο Χάλερ με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έκανε το 4-0 και τρία λεπτά αργότερα (53′) ο Ντότι μείωσε σε 4-1. Ακολούθησε ένα σόου του Γιόβιτς ο οποίος με τρία συνεχόμενα δικά του γκολ (55′, 69′ και 72′) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-1 και ο ίδιος μετρούσε πέντε γκολ στην αναμέτρηση.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, και η Άιντραχτ πηγαίνει ανεβασμένη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα με τους αμυντικούς της Φορτούνα να βλέπουμε εφιάλτες με τον Γιόβιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE