Κινείται νομικά ο Μιχαηλίδης εναντίον των υπαλλήλων της Cobalt

Κινείται νομικά ο Μιχαηλίδης εναντίον των υπαλλήλων της Cobalt

Τη νομική οδό αναμένεται να πάρει ο  Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέκος Μιχαηλίδης, για την επιστολή που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής 19/10 οι υπάλληλοι της Cobalt.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των υπαλλήλων της αεροπορικής εταιρείας, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως κατανοεί την απογοήτευσή τους, αλλά «αυτή η ανακοίνωση είναι επίθεση κατά εμένα» αναφέροντας πως θα ζητήσει νομική συμβουλή από δικηγόρους για τα επόμενα του βήματα.

Παράλληλα απέρριψε τα όσα του καταλογίζουν οι υπάλληλοι και ανέφερε πως είναι όλα κατασκευάσματα για να δικαιολογηθεί η θέση και οι πράξεις που οδήγησαν την εταιρεία στο τέλος της.

Υπενθυμίζουμε πως με ανακοίνωσή τους οι υπάλληλοι της Cobalt, ανέφεραν πως τα επιχειρήματα του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών Αλέκου Μιχαηλίδη αναφορικά με την Cobalt Air «στερούνται κάθε σοβαρότητας».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Την έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων Όπλων και Εκρηκτικών (ATF) του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών παρέλαβε η Κυβέρνηση, σε σχέση με τα γεγονότα της πρόσφατης μεγάλης πυρκαγιάς στην Ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE