Κινείται νομικά ο Μιχαηλίδης εναντίον των υπαλλήλων της Cobalt
19.10.2018 - 22:09
Τη νομική οδό αναμένεται να πάρει ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέκος Μιχαηλίδης, για την επιστολή που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής 19/10 οι υπάλληλοι της Cobalt.
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των υπαλλήλων της αεροπορικής εταιρείας, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως κατανοεί την απογοήτευσή τους, αλλά «αυτή η ανακοίνωση είναι επίθεση κατά εμένα» αναφέροντας πως θα ζητήσει νομική συμβουλή από δικηγόρους για τα επόμενα του βήματα.
Παράλληλα απέρριψε τα όσα του καταλογίζουν οι υπάλληλοι και ανέφερε πως είναι όλα κατασκευάσματα για να δικαιολογηθεί η θέση και οι πράξεις που οδήγησαν την εταιρεία στο τέλος της.
Υπενθυμίζουμε πως με ανακοίνωσή τους οι υπάλληλοι της Cobalt, ανέφεραν πως τα επιχειρήματα του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών Αλέκου Μιχαηλίδη αναφορικά με την Cobalt Air «στερούνται κάθε σοβαρότητας».
Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.