ΚΥΠΡΟΣ: Το τεράστιο νέφος σκόνης που μας ταλαιπώρησε- ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Το τεράστιο νέφος σκόνης που μας ταλαιπώρησε-  ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αισθητή είναι η μείωση της σκόνης στην ατμόσφαιρα την Παρασκευή (19/10), που ταλαιπώρησε αρκετές ομάδες πληθυσμού την Πέμπτη (18/10).

Όπως φαίνεται και στην πιο κάτω δορυφορική φωτογραφία της NASA την Πέμπτη (18/10), ένα τεράστιο πέπλο σκόνη είχε καλύψει μια περιοχή που καλύπτοντας την Τουρκία, την Κύπρο, τη Συρία, τον Λίβανο και το Ισραήλ.

Δορυφορική φωτογραφία της Παρασκευής (19/10), δείχνει ότι εξακολουθεί να υπάρχει σκόνη στην περιοχή, με την κατάσταση όμως να είναι σαφώς καλύτερη.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ παρουσιάζει σήμερα το πρωί στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE