ΠΑΦΟΣ: Δικηγορικό γραφείο στόχος για δεύτερη φορά

ΠΑΦΟΣ: Δικηγορικό γραφείο στόχος για δεύτερη φορά

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής δικηγορικού γραφείου στην Πάφο διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ιδιοκτήτρια του δικηγορικού γραφείου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι εισήλθαν στο δικηγορικό γραφείο που διατηρεί στην Πάφο και τις απέσπασαν κομπιούτερ και διάφορα έγγραφα.

Ανέφερε μάλιστα στις ανακριτικές αρχές πως ο δράστης τις προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο γραφείο της .

Η αξία της ζημιάς που υπέστη το δικηγορικό γραφείο δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο είχε υποστεί εκτεταμένες ζημιές από φωτιά που τέθηκε κακόβουλα πριν κάποιο χρονικό διάστημα . Για την υπόθεση είχε συλληφθεί πρόσωπο που είναι ελεύθερος με όρους.

Η Αστυνομία για την υπόθεση αναζητεί ένα πρόσωπο και εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE