ΠΑΦΟΣ: Δικηγορικό γραφείο στόχος για δεύτερη φορά

ΠΑΦΟΣ: Δικηγορικό γραφείο στόχος για δεύτερη φορά

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής δικηγορικού γραφείου στην Πάφο διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ιδιοκτήτρια του δικηγορικού γραφείου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι εισήλθαν στο δικηγορικό γραφείο που διατηρεί στην Πάφο και τις απέσπασαν κομπιούτερ και διάφορα έγγραφα.

Ανέφερε μάλιστα στις ανακριτικές αρχές πως ο δράστης τις προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο γραφείο της .

Η αξία της ζημιάς που υπέστη το δικηγορικό γραφείο δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο είχε υποστεί εκτεταμένες ζημιές από φωτιά που τέθηκε κακόβουλα πριν κάποιο χρονικό διάστημα . Για την υπόθεση είχε συλληφθεί πρόσωπο που είναι ελεύθερος με όρους.

Η Αστυνομία για την υπόθεση αναζητεί ένα πρόσωπο και εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE