ΛΕΜΕΣΟΣ- ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΟΝΙΑ: Στα Ηνωμένα Έθνη το ψευδοκράτος λόγω απουσίας συμφωνίας

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΟΝΙΑ: Στα Ηνωμένα Έθνη το ψευδοκράτος λόγω απουσίας συμφωνίας

Στα Ηνωμένα Έθνη, απευθύνθηκε η ψευδοαστυνομία, για “έκδοση” του στο ψευδοκράτος, αφού δεν υπάρχει σχετική συμφωνία μεταξύ κατοχικού καθεστώτος και Κυπριακής Δημοκρατίας.

 Δημοσίευμα της τουρκικής Hurriet την Παρασκευή (19/10), αφού αναφέρεται στην είδηση της σύλληψης του 23χρονου στην Λεμεσό από τις Αρχές της Δημοκρατίας, υποστηρίζει ότι η ψευδοαστυνομία ζήτησε από Ηνωμένα Έθνη να εμπλακούν, έτσι ώστε ο 23χρονος να παραδοθεί στο κατοχικό καθεστώς.

Το τουρκοκυπριακό πρακτορείο ειδήσεων Bayrak, δεν αναφέρεται σε διαβήματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, παρά μόνο σε “νόμιμες” κινήσεις για έκδοση του 23χρονου στα κατεχόμενα.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE